Personvernregler

Personvernregler

Vi legger stor vekt på beskyttelsen av personvern, og vi oppdaterer kontinuerlig teknologien vår for å sikre at personvernet ditt er strengere beskyttet.

Vi kan samle inn følgende informasjon:

    Navnet ditt
    Kontaktinformasjonen din, inkludert e-postadresse
    Noe demografisk informasjon, som postnummer, preferanser og interesser
    Informasjon relatert til kundeundersøkelser og / eller tilbud

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg bedre tjenester. Vi kan bruke denne informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester. Vi kan med jevne mellomrom bruke e-postadressen du oppgir til å sende salgsfremmende e-postmeldinger om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror kan være av interesse for deg.

Vi vil aldri dele informasjonen din med eksterne selskaper for markedsføringsformål. Vi er forpliktet til å sikre sikkerheten til informasjonen din. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi etablert passende fysiske, elektroniske og administrasjonsprosedyrer for å beskytte og beskytte informasjonen vi samler inn online.

Lagringsperiode for personopplysninger
Kriteriet for å bestemme lagringsperioden for personopplysninger er den tilsvarende lovbestemte lagringsperioden. Etter utløpet av denne perioden, så lenge det ikke lenger er behov for å utføre kontrakten eller starte kontrakten, vil tilsvarende data slettes tilsvarende.

Formidling
Hvis loven krever at vi gjør det, eller du bryter med vilkårene for bruk, kan vi avsløre din personlige informasjon.

Dine rettigheter
Du har rett til å be om tilgang til din personlige informasjon og informasjon om hvordan vi behandler den, du har rett til å be oss om å slette all informasjonen du har, du har rett til å begrense behandlingen av din personlige informasjon, og du har retten til å motsette seg behandlingen av din personlige informasjon. Hvis du har spørsmål eller ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss.

Sikkerhet
Databeskyttelse er vår høyeste prioritet. Vi tar rimelige forholdsregler og vedtar det mest avanserte beskyttelsessystemet i bransjen for å sikre at hver kundes informasjon ikke blir tapt, misbrukt, tilgang, avslørt, endret eller ødelagt. Vi bruker Secure Sockets Layer-teknologi (SSL) for kryptering og AES-256-kryptering for lagring.
For å beskytte din personlige informasjon har vi vedtatt en rekke tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre den mest omfattende beskyttelsen av personopplysninger som behandles via dette nettstedet. Imidlertid kan Internett-basert dataoverføring i prinsippet ha sikkerhetshull, så absolutt beskyttelse kan ikke garanteres. Du bør forstå. Vi vil alltid oppdatere sikkerhetssystemet vårt og øke beskyttelsen av personlig informasjon.

Informasjonskapsler
I samsvar med praksis på nesten alle profesjonelle nettsteder, bruker dette nettstedet informasjonskapsler (de er små filer lastet ned til datamaskinen din) for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker dem og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre lagring av disse informasjonskapslene, men dette kan forringe eller "ødelegge" visse elementer i nettstedets funksjonalitet.

Deaktiver informasjonskapsler: Du kan forhindre innstilling av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din.

Merk: Vi kan forbedre og endre denne personvernpolicyen. Innholdet og datoen for endringen vil vises på denne siden, så du bør sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer.