Leveranse

Leveranse

Vi sender til alle deler av verden, ja, hvor som helst i verden!

Alle bestillinger sendes innen 1-2 virkedager. Vi vil nøye sjekke hver bestilling og hvert produkt som sendes for å maksimere din tilfredshet. Etter at du har bestilt, vil du motta en e-post med leveringsbekreftelse.

Leveringstiden er 5 til 12 dager, avhengig av lagerbeholdningen og bestillingsadressen din. Etter å ha sendt bestillingen, vil vi varsle deg via e-post. Du vil motta en e-post med bekreftelse på frakt. Den inneholder din bestillingsinformasjon, leveringsinformasjon og så videre.

Leveringsmåte: Leveringsmetoden avhenger av informasjonen om bestillingsadressen din. Vi velger det beste budtjenesteselskapet i henhold til adressen din, slik at du mottar pakken raskere. Normalt er leveringsmetoden: DHL, EMS, FedEx og lokal postfirma.

Bestillingssporing: Etter kjøp online, sender vi deg en e-postbekreftelse for å bekrefte bestillingen. Når lageret vårt sendes, sender vi en e-post igjen. Innholdet i e-posten inneholder ordreinformasjon, pakkeinformasjon, sporings-URL og så videre.

Merk: Forsikre deg om at e-postadressen din er riktig, vi sender det meste av bestillingsinformasjonen via e-post. E-posten er e-postadressen du oppga på kjøpstidspunktet, eller e-postadressen som er lagret i profilen din "Min konto".

Fraktkostnad: Fraktkostnad avhenger av land / region. For å få den mest nøyaktige leveringsmetoden og leveringstiden, bare skriv inn leveringsadressen din under kassen. Etter det vil du kunne velge den mest komfortable transportmåten.

For å levere bestillingen din trygt og vellykket, må du sørge for at adressen du oppgir er nøyaktig, da de fleste bestillinger ikke kan endres etter at de er sendt.

Takk for tilliten og ønsker deg en lykkelig shopping!